Ruffled Velvet Jacket Autumn – Cream

129,95

Compra este artículo y recibe 129 Chancletas
Compra este artículo y recibe 129 Chancletas
Lista de deseos
SKU8224104-Cream Categorías, , ,
Cerca
Información adicional
Talla de ropa

pequeño, mediano, grande, extra grande, extra extra grande

Cerca
Reseñas (0)

Valoraciones

0,0 de 5 estrellas (basado en 0 reseñas)
Excelente0%
Muy buena0%
Media0%
Mala0%
Muy mala0%

 

No hay reseñas todavía. Sé el primero en escribir una.

Dit mooie jasje is van het merk Isla Ibiza, en weer super leek om het met de rest van de collectie te combineren.

Gemaakt van een mooie Velvet stof met 97% Katoen en 3% Elastaine dit geeft een beetje stretch en zorgt voor een comfortable fit.

Het model is van een jeans jasje afgekeken, zodat het lekker stoer is, heeft twee borstzakjes met een klepje met een hartjes knoopje erop.

De mouwen lopen iets wijd uit naar ca. 34 cm rondom met een rafelranden, zodat je genoeg ruimte hebt voor een trui, t-shirt of blouse die een wijde mouw hebben, en er een leuke ruche rand te zien is, als die aan je blouse of t-shirt zitten.

De onderkant van het jasje heeft een ruche deze is ca. 6 cm breed en heeft een rafelrand, deze ruches zie je ook terug komen bij de Velvet rok, broek en gilet, en is in twee kleuren verkrijgbaar de Terra en Cream kleur.

Verder heeft het jasje een kraag en als sluiting de leuke knopen waar Isla Ibiza Bonita bekend om staat, dit zijn 6 bronze knopen in de vorm van een roosje en een hartje en nog andere leuke vormen.

We hebben verder de maten voor jullie nagemeten bij een maat M van oksel tot oksel is het ca. 51 cm breed, de lengte van de mouwen is ca. 59 cm en de lengte van het jasje middenachter gemeten vanaf de onderkant kraag is ca. 55 cm

Wasvoorschriften: 30° wassen, koud strijken, niet in de droger, niet chemisch reinigen.

Alle bestellingen boven de € 75,- worden gratis bezorgd binnen Nederland.

Je kunt bij Sand in my shoes ook nog voor teenslipper punten sparen, je kunt je gespaarde punten inleveren voor korting, hoe leuk is dat!

Lees onderaan de website bij de FAQ hoe het werkt.

También te recomendamos…